Manyetik olmayan metallerin manyetik ayırıcılarıBu ayırıcı yeni nesil manyetik ayırıcıların temsilcisi olup sayesinde manyetik metaller ve diğer metal olmayan parçacıklardan manyetik olmayan metalleri ayırmak mümkündür. Bu ayırıcı, sonunda manyetik endüksiyon silindiri yer alan konveyörden oluşmaktadır.  Bu silindir çok güçlü neodyum NdFeB mıknatıslar ile de donatılmıştır. Ayırma işleminin yöntemi tekli metallerin farklı iletkenliğine dayalıdır.

 

Manyetik olmayan metallerin ayırıcısının yapısı

Manyetik olmayan metallerin manyetik ayırıcıları Manyetik silindir döndüğünde manyetik olmayan metallerin manyetik silindirden "fırlatılmış" olduğuna neden olan burgaç akımı oluşur. Metal olmayan malzeme konveyörden doğal olarak düşer. Manyetik metaller manyetik silindir ekseninden ötesine götürülüp orada kendiliğinden düşer.

Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ

Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Taşınan malzeme 2 kısma ayrılır:

  • manyetik olmayan metaller (alüminyum, bakır)
  • metal olmayan malzeme (plastik, kağıt, ahşap, cam, belediye atığı)

Manyetik olmayan metallerin ayırıcısının kullanım olanakları

Ana uygulama alanı:

  • geri dönüşüm sanayisi,
  • atıklar imhası, elektronik cihazlar, kablolar vs. imhası.

Manyetik olmayan metallerin endüksiyonlu ayırıcısını deneyin (Eddy current separator)!

Bizim endüksiyonlu test ayırıcısından yararlanınız! Ödemesiz Sizin malzemelerinizi deneyip sonucu gösteren doküman düzenleriz. Sadece Magsy’de ayırıcının tam istediğiniz gibi çalışmasına garantiniz var!