+420 577 220 497
Pzt-Cuma: 8:00-16:00
office@magsy.cz
48 saat içinde cevap vereceğiz
Soruşturma gönder

ÜRÜNLER

MENÜ

Manyetik ayırıcı

Manüel temizlenen sıvı karışımlar ayırıcıları

Manyetik ayırıcı akışkan maddelerin akımından manyetik metal kirleri yakalamak amacıyla kullanılır. Çok güçlü sabit mıknatıslar ile donatılmış olup akan sıvı ile manyetik kirlerin götürülme tehlikesi yoktur. Temizlediğinizde manyetik çekirdekleri paslanmaz manyetik olmayan kılıflarından çıkartmanıza gerek olmadığı için çekirdekler kirlenmez veya zarar görmez.

Otomatik temizlenen sıvı karışımlar ayırıcıları

Manyetik ayırıcı akışkan maddelerin akımından manyetik metal kirleri yakalamak amacıyla kullanılır. Çok güçlü sabit mıknatıslar ile donatılmış olup akan sıvı ile manyetik kirlerin götürülme tehlikesi yoktur. Temizleme işlemi tam otomatik olduğundan dolayı insan müdahalesine gerek kalmıyor. En yüksek ayırma kalitesi!

Manüel temizlenen kuru karışımlar ayırıcıları

Manyetik ayırıcı iyi dökme özelliklerine sahip gevşek maddelerin akımından manyetik metal kirleri yakalamak amacıyla kullanılır. Ferrit mıknatısların manyetik endüksiyonundan (manyetik gücü) çok katlı yükseğe ulaşılan nadir toprak metaller bazlı çok güçlü sabit mıknatıslar ile donatılmıştır. Manyetik ayırıcının ana kısmı manyetik çekilebilir ızgaralar. 14.000 G manyetik endüksiyona ulaşabiliyor!

Otomatik temizlenen kuru karışımlar ayırıcıları

Manyetik ayırıcı iyi dökme özelliklerine sahip gevşek maddelerin akımından manyetik metal kirleri yakalamak amacıyla kullanılır. Temizleme işlemi tam otomatik olduğundan dolayı insan müdahalesine gerek kalmıyor. En yüksek ayırma kalitesi!

Rotatif manyetik ayırıcısı

Rotatif manyetik ayırıcısı ızgaradan devamlı geçemeyen iri tanecikli ve kötü dökme özelliklerine sahip zor geçirimli karışımlardan kirleri ayırmak amacıyla kullanılır. Manyetik boruları içeren bileşen, elektrik motor ile tahrik edilen şafta bağlıdır. Ayırma işlemi esnasında manyetik borular devamlı döner.Ayrılan malzemenin türü ve sayısına göre rotasyon hızını ayarlamak mümkündür.

Manyetik levha ayırıcılar

Manyetik ızgaradan devamlı geçemeyen iri tanecikli ve kötü dökme özelliklerine sahip kolay geçirimli karışımlardan kirleri ayırmak amacıyla levha ayırıcı kullanılır. Genelde ferrit mıknatıslar ile donatılmaktadır. Bu modelin avantajı mıknatıs levhalara doğru malzemelerin akımı eşit ölçüde yönlendiren ayarlanabilir dağıtıcı çatıdır. Otomatik modelimiz de var!

Manyetik test çubukları

Manyetik test çubuğu malzeme metal-manyetik kirleri içerip içermediğini tespit etmek için kullanılır. Çok güçlü NdFeB mıknatıslar ile donatılmıştır. Kirleri temizlemek için plastik kulpu çekerek manyetik kirleri düşürürsünüz.

Bantlı konveyörün üstüne yerleştirilen manyetik levhalar

Manyetik levha konveyör bandında taşınan kolay geçirimli karışımlardan küçük ölçüde metal manyetik kirleri ayırmak amacıyla kullanılır. Tam çalışmasını sağlamak için levhayı her gün temizlemeniz gerekir.

Bantlı konveyörün üstüne yerleştirilen manyetik metal ayırıcıları

Manyetik metal ayırıcısı, konveyör bandında taşınan kolay geçirimli karışımlardan özellikle iri metal manyetik kirleri ayırmak amacıyla kullanılır. Manüel veya otomatik temizlenen model olarak üretmekteyiz.

Manyetik tamburlar

Manyetik tambur gevşek karışımlardan (renkli metaller, plastik granül, atık karışımları, kömür) metal, manyetik cisimleri ayırmak amacıyla kullanılır. Manyetik tamburun avantajı ise bantlı konveyörün bir parçası olmadığı için kullanımının daha kapsamlı olmasıdır.

Manyetik tamburlar besleyici

Besleyici manyetik tambur konveyörün üstünde taşınan gevşek yapışkan karışımlardan metal manyetik kirleri ayırmaya tasarlanmıştır. Besleyici manyetik tamburun avantajı ayrılan malzemenin iki katlı havalandırılmasıdır.

Manyetik silindirler

Manyetik silindir gevşek karışımlardan metal, manyetik cisimleri ayırmak amacıyla kullanılır. Manyetik silindir konveyörün son silindirinin yerine yerleştirilir. Sonraki teçhizatın metal parçacıklardan korunması gerektiği yerlerde kullanımı uygundur.

Manyetik çubuklar

Manyetik çubuklar çok güçlü NdFeB mıknatıslar ile donatılmıştır. Kaplama borusunun çok ince duvarı sayesinde manyetik borunun yüzeyindeki final manyetik gücü 6 300 ve 8 900 G’dir! Bu manyetik çubuklar yardımıyla istediğiniz ayırıcıyı kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Enjeksiyon kalıplama makinesinin doldurma hunisi için mıknatıslar

Enjeksiyon kalıplama makinesinin doldurma hunisi için mıknatıs, özellikle re-granül veya kırma malzemeler kullanan plastik işleme endüstrisi uygulama alanıdır. Mıknatıs çok ince metal tuz parçacıklarını da yakalayabilir. Temizlenmesi kolaydır!

Manyetik olmayan metallerin manyetik ayırıcıları

Bu ayırıcı yeni nesil manyetik ayırıcılardan biridir. Sayesinde manyetik metaller ve diğer metal olmayan parçacıklardan manyetik olmayan metalleri ayırmak mümkündür.

Ayıklama hatları

Ayıklama hatlarının tasarım, konstrüksiyon ve inşaatı ile meşgulüz. Tüm gereksinimleri karşılayacağı şekilde müşterimizin isteğine göre ayıklama hattını tasarlarız.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram