Sabit kaldırma mıknatıslarıKaldırma mıknatısı çalışma odaları, metalürjik malzeme depoları; makas, pres tezgahı, yakma ve metal işleyen makinalarını işletildiğinde, enjeksiyon kalıplama makinelerin kalıpları değiştirildiğinde gibi işlem ve yerlerde düz ve dairesel malzemeleri taşımak için tasarlanmıştır.

Çok güçlü neodyum NdFeB mıknatısları kullanarak küçük boyutlu kaldırma mıknatıslarında yüksek performansa ulaşabiliyoruz.

Kaldırma mıknatısının faydaları

Sabit kaldırma mıknatısları

  • mıknatısı yan tarafındaki kol ile basit bir şekilde "açıp kapatırsınız".
  • manyetik gücü zamanla sınırlı değil
  • mıknatısın kaldırma gücü 100 - 2000 kg
  • elektrik enerjisinden bağımsız
  • minimum bakım gereksinimleri

Sadece sertifikalı mıknatısları satmaktayız

Brno Mühendislik Test Enstitüsü SertifikasıBrno Mühendislik Test Enstitüsü tarafından test edilmiştir. Her bir mıknatısı satmadan önce test edip kaldırma kapasitesini belirleyen sertifika ile birlikte sunmaktayız. Tüm kaldırma mıknatısları Avrupa Parlamentosu ve Konseyinin 2006/42/ES sayılı Direktifinin gereksinimlerini karşılar.

Esnek teslim tarihini sunabiliriz

Kaldırma mıknatıslarının tüm tiplerinin teslim süresi kesin sipariş aldıktan sonraki 3 - 5 iş günü içerisindedir. Sipariş üzerine 5.000 kg kaldırma gücü olanı da tedarik ederiz.

Mıknatısların on-line satışı

Bizim e-shop’umuzdaki mıknatıslarında aradığınızı bulursunuz

KALDIRMA MIKNATISLARINI SATIN ALMAK

İndirilebilen dosyalar

Kaldırma mıknatıslarının testleri

Testovací zařízení Sabit kaldırma mıknatıslarının tüm tip ve markalarına revizyon testlerini uygulanabilmekteyiz. Kaldırma mıknatısı revizyon muayenesi sadece tüm parçaların mukavemet ve aşınma kontrolünden (özel özen alt temas yüzeyinin kontrolüne gösteririz) ibaret değildir. Revizyonun en önemli kısmı deneme teçhizatında yapılan mıknatıs ayırma gücü (mıknatısın taşınan yükten ayrılması için gereken güç) ölçmesidir.

İş güvenliği sağlamak için kaldırma mıknatısının kaldırma kapasitesi üç kat daha yüksek olmalıdır (yani kaldırma kapasitesi 300 kg olan mıknatıs 900 kg testinden geçmelidir). Test tamamlandıktan sonra otomatik olarak Sizin için test protokolünü düzenleriz.

Sabit kaldırma mıknatıslarının tüm tip ve markalarına revizyon muayenesini yılda 1 kere yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Kaldırma teçhizatının (sabit kaldırma mıknatısı dahil olmak üzere) düzenli olarak yapılan revizyon ve testleri iş kazaların önlemi bakımından da çok önemlidir. Gerektiğinde kaldırma mıknatıslarını tamir etme imkânımız vardır.

Mıknatısları test ettirmek istiyor musunuz?

Bize başvurunuz. Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz.

TEST İÇİN ANLAŞMAK