İçeri çekilebilir rotatif manyetik ayırıcı (MSVR)

İçeri çekilebilir rotatif manyetik ayırıcıRotatif manyetik ayırıcı, uçları flanş ile kapalı kasa yapısına yerleştirilmiş içeri çekilebilir manyetik borulardan oluşur. Manyetik boruları içeren parça elektromotor (400 V) ile tahrik edilen şafta sabitlenmiştir. Yani ayırma işlemi esnasında manyetik borular devamlı döndüğü için mıknatısların kaplama boruların aşındırıcı malzeme tarafından aşındırılarak delik oluşma tehlikesi ve az gevşek malzeme ile ayırıcının tıkanma tehlikesi azalır. Teçhizatın yüzeyi kumlama ile yapılmıştır (ekstra ücret ile parlak yüzey modeli de tedarik edilebilir).

Manyetik ayırıcı kare flanşlar ile sonlandırılmıştır. Farklı sonlandırma çeşitleri ve giriş/çıkış boyutlarına dair gereksinimlerinizi de karşılama potansiyelimiz vardır.

Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ

Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Ayırıcının faydaları

  1. Çok yüksel ayırım verimliliği
  2. 1.4301 paslanmaz çelikten üretilmiştir
  3. Dönen borular elektromotor tarafından tahrik edilmiştir
  4. Boruların aşındırıcı malzeme tarafından aşındırılarak delik oluşma tehlikesi düşüktür.
  5. Manyetik borular dönme hızı ayarlanabilir.

Hangi malzemeleri ayırabilir

  • Tozlu ve zor geçirimli karışımlar
  • Köprüleme eğilimli malzemeler
  • Aşındırıcı malzemeler

Rotatif ayırıcının yapısı

Mıknatıslar paslanmaz çeliğe yerleştirilmiş olduğu için hasara karşı korumalıdır ve temizlenmesi kolay, hızlı ve rahattır. Manyetik borular elektromotor ile tahrik edilen şafta sabitlenmiştir. Ayrılan malzemenin tipi ve miktarına göre manyetik boruların dönme hızı ayarlanabilir.

Dönen manyetik borular

Manyetik ayırıcı manyetik endüksiyonu 10.400 G olan çok güçlü neodyum NdFeB mıknatıslar ile donatılmıştır (istek üzerine manyetik endüksiyonu 14.000 Gs’den daha yüksek olanmıknatısları da kullanabiliriz!). İçeri çekilir manyetik borunun çapı 30 mm, borunun duvarının kalınlığı yaklaşık 0,7 mm’dir. Teçhizat komple 1.4301 paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Manyetik ayırıcının temizlenmesi

Yakalanan metal kirlerin imhası çok kolaydır. Kelepçeleri açtıktan sonra manyetik boruları ayırıcının gövdesinden çıkartınız. Sonra kapıyı açıp bu konumda sabitleme pimi ile sabitleyiniz. Manyetik boruların üstüne toplayıcı kabı yerleştiriniz. Son adım olarak toplayıcı kabı ile manyetik boruları manyetik çekirdeklerden çıkartınız. Yakalanan metaller toplayıcı kaba düşer ve manyetik toplayıcı temizdir.