+420 577 220 497
Pzt-Cuma: 8:00-16:00
office@magsy.cz
48 saat içinde cevap vereceğiz
Soruşturma gönder

ÜRÜNLER

MENÜ

Manyetik süpürge

Go to the e-shop

Ferrit mıknatıslı manyetik süpürge

Manyetik süpürge çalışma odasının, fabrika tesisin veya park yerinin zemininden metal kirleri (metal çapak, çivi, zımpara tozu) toplanmasını sağlar. Tekerleklerin ayarlanabilir yüksekliği sayesinde manyetik süpürge pekişmemiş zeminlerde bile kullanılabilir. Tekerlekleri arkasında bulunan model direk makinenin veya duvarın yanında yapılan temizlik için uygundur.

Neodyum mıknatıslı manyetik süpürge

Manyetik süpürge çalışma odasının, fabrika tesisin veya park yerinin zemininden metal kirleri (metal çapak, çivi, zımpara tozu) toplanmasını sağlar. Tekerleklerin ayarlanabilir yüksekliği sayesinde manyetik süpürge pekişmemiş zeminlerde bile kullanılabilir. Neodyum mıknatıslı modelin ana özelliği temizlik esnasındaki yüksek verimliliktir.

1000 mm geniş manyetik süpürge

1000 mm geniş manyetik süpürgeler özellikle büyük alan temizlenmesi için uygulanır. Bu süpürge kullandığınızda temizlikle geçireceğiniz zaman kısalır ve süpürürken tozlanmayı engeller. Süpürgeyi temizlediğinizde işlemi kolaylaştıran bir yardımcı ayak ile süpürge donatılmıştır.

Forkliftler için mayetik süpürge

Forkliftler için manyetik süpürgeyi forkliftin kızaklarının üstüne kolay bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Özellikle büyük alanlardan metal kirleri toplamak için tasarlanmıştır. Süpürge ile işlem iyi yapılır ve kolayca temizlenir.

Temizlik arabaları için manyetik süpürge

Temizlik forkliftleri için manyetik süpürgeyi kolay bir şekilde temizlik arabasının önüne veya arkasına yerleştirirsiniz. Özellikle büyük alanlardan metal kirleri toplamak için tasarlanmıştır. Süpürge ile işlem iyi yapılır ve kolayca temizlenir.

Uçak pistleri için manyetik süpürge

Manyetik süpürgeler uçak pistlerinden metal kirlerin (metal çapak, çivi, metal fırçaların kılları) toplanmasını sağlar. Süpürgeyi çekme kancası bağlantısı içeren aracın arkasına kolay bir şekilde takarsınız. Manyetik süpürgeyi kullandığınızda uçak pistinde bulunması istenilmeyen metal objeleri belirgin biçimde azaltarak.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram