+420 577 220 497
Pzt-Cuma: 8:00-16:00
office@magsy.cz
48 saat içinde cevap vereceğiz
Soruşturma gönder

Ürünler

MENÜ

Mıknatıslar

Go to the e-shop

Neodyum NdFeB mıknatıs

Neodyum mıknatıs (NdFeB) günümüzde en güçlü sabit mıknatıstır. Bu mıknatıslar küçük boyutlarda bile büyük güce sahiptir.

Samaryum SmCo mıknatıslar

Samaryum mıknatıs (SmCo) en güçlü mıknatıslardan biridir. En büyük avantajı sıcaklığa karşı dayanaklılığıdır. 300 °C sıcaklığa kadar dayanıklıdır.

AlNiCo mıknatıslar

AlNiCo mıknatıs en güçlü mıknatıslardan biridir. Ayırt edici özelliği yüksek sıcaklık dayanıklılığıdır. 525 °C’e kadar dayanıklıdır.

Ferrit mıknatıslar

Ferrit mıknatıs klasik, siyah mıknatıstır. Üretim teknolojisine göre izotrop (az güçlü) mıknatıslar ve anizotrop (daha güçlü) mıknatıslara ayırılır.

Ofis mıknatıslar

Kullanım alanı sadece ofis değil, okul ve evlerde de kullanılabilir. Renkli mıknatıs ve sık kullanılan ferrit mıknatısları da satmaktayız.

Kaplamalı mıknatıslar

Mıknatısların üstüne ince PVC tabakası yapıldığından dolayı sert köşeler kalmaz ve sabitlediği cismi kirletmez.

Ahşap mıknatıslar

Klasik mıknatıslar gibi soğuk izlenim bırakmaz, buzdolabına veya manyetik tahtaya çocuk resimleri sabitlemek için uygundur.

Klips mıknatısları

Bu çok güçlü neodyum NdFeB mıknatısların üstünde zarara karşı koruma sağlayan kauçuk kaplaması vardır.

Suya dayanıklı neodyum mıknatıslar

Bu neodyum mıknatıslar kauçuk tabakası ile tamamen kaplı olduğundan dolayı bu avantajları sağlar: suya dayanıklılık ve çiziklere karşı koruma.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram