+420 577 220 497
Pzt-Cuma: 8:00-16:00
office@magsy.cz
48 saat içinde cevap vereceğiz
Soruşturma gönder

Ürünler

MENÜ

Amatör tamirciler için mıknatıslar

Go to the e-shop

Kuşak mıknatısı

İşçi, amatör tamirciler ve tamirciler için çok kullanışlı bir alettir. Arka taraftaki klips yardımıyla mıknatısı kuşağa sabitlersiniz.

Manyetik açacak

Bu kullanışlı alet bir hamlede hem şişe açar hem de kapak yakalar.

Mıknatıslı kâse

Tüm eşyaları kâsenin içinde ve kâseyi metal altlıkta tutabilen çok güçlü mıknatıslar kâsenin dibinin dış tarafında bulunmaktadır.

Manyetik içecek tutucusu

Bardak veya şişe tutucusunu buzdolabı, raf duvarı, kapı çerçevesi veya montaj dolabı gibi herhangi metal yüzeye yerleştirebilirsiniz.

Manyetik duvar boyası

Bu boya astar katmanı olarak kullanılır. Astarın çok küçük metal parçacıkları içermesi sayesinde manyetik pano görevini yapar ve mıknatıslar üstüne yapışır.

Çivi ve ağaç vidası manyetik tutucusu

Tutucunun ucundaki mıknatıs çivi veya ağaç vidasını tutar. Tutucu sayesinde zor ulaşılan yerlere de çivi kolay çakarsınız.

Vida manyetik bilek tutucusu

Kırmızı manyetik dörtgene metal vida veya çivileri tutturup çalışmaya başlayabilirsiniz.

Manyetik şerit metre

Manyetik şerit metrenin uzunluğu bir metredir. Beyaz vinil yüzeyde UV ışınlarına dayanıklı kırmızı ve mavi mürekkep içerir.

Manyetik sabitleme setleri

Bu manyetik sabitleme setleri çok güçlü mıknatıs ve setskur cıvata için delik içeren uygun çelik karşı bağlantıdan oluşur.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram