Manyetik tambur besleyici iki katlı (MBVD)

Manyetik tambur besleyici iki katlıManyetik tambur, statik manyetik çekirdek ve metal kirleri toplayan taşıyıcıları içeren dönen dış kasadan ibarettir.

Alt tambur konveyördeki metal kirleri toplar, manyetik olmayan malzeme konveyörde kalıp götürülür.

Üst tambur alt tamburdan çıkan metal kirleri ayıklayıp bağımsız boşaltma hunisine döker. Her tamburun kendi bağımsız motoru ve şanzımanı vardır.

Konveyör ve manyetik tamburun arasında ve sonra da iki tamburun arasında malzeme aktarılırken hava aldığından dolayı metaller yapışkan malzemelerden daha kolay ayrılır.

Ayırıcının avantajları

  • çok etkili çift seviyeli ayırım
  • yapışkan malzemelere de uygundur
  • çift katlı havalandırma – yapışkan malzemelerin ayırımının etkinliği artırır

Hangi malzemeleri ayırabilir

  • Düşük akışkan özelliklerine sahip olan konveyörde taşınan gevşek malzemeler.
  • Yapışkan ve zor ayrılan malzemeler

Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ

Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

İki katlı ayırmanın prensibi

Kuru karışımlar için diğer manyetik tambur türleri

Manyetik tamburlar

Manyetik tambur (MB) Manyetik tambur gevşek karışımlardan (renkli metaller, plastik granül vb.) metal, manyetik cisimleri ayırmak amacıyla kullanılır. Genelde makinenin doldurma hunisine veya ayrılmamış malzemenin düştüğü bantlı konveyörün arkasına yerleştirilip orada ayırım işlemi gerçekleşmektedir. Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır. […]