Konveyörün üstüne yerleştirilen kendiliğinden temizlenen manyetik ayırıcı (MS F)

Konveyörün üstüne yerleştirilen kendiliğinden temizlenen manyetik ayırıcı MS FBu ayırıcı konveyör bandında taşınan kolay geçirimli karışımlardan büyük metal manyetik kirlerinin ayrılmasını sağlar. Genelde yatay 90° döndürerek konveyör bandının veya toplama silindirinin üstüne yerleştirilir (bkz. çizimler). Yakalanan manyetik kirler mıknatıs etrafında dönen bant aracılığıyla bir tarafa götürülür.

Konveyörün üstüne yerleştiren mıknatıs istek üzerine bandın uygunsuz işlem ve devir sayısı kontrolü ile bandı donatmak mümkündür.

Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ

Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Konveyörün üstündeki ayırıcının yapısı

Ayırıcıyı tasarlarken manyetik ayırıcılar üretimi ile zengin tecrübelerimizden yararlandık. Özellikle ayırma işlemin yüksek performansı (güç ve manyetik alanın etki mesafesi), en zor şartlar altındaki ayırıcının dayanıklılığı ve ayırıcının güvenilirliğine önem verdik.

Bu ayırıcı yüksek kaliteli CNC makinelerinde üretilmiş olup dünyanın iyi üreticilerin parçalarını içermektedir. Örneğin SKF rulmanı, Nord tahriki kullanılmıştır ve universal helezon dişli kutusu istenildiğinde Nord değiştiricisi ile donatılabilir. Genel olarak ayırıcı zor şartlar altında bile dayanıklı olması için üretilmiştir (örn. çok tozlu ortamda). Tüm rulmanlar itina ile kaplanmıştır.

Konveyörün üstüne yerleştirilen manyetik separatör ne kadar etkili

 

Konveyörün üstüne yerleştirilen kendiliğinden temizlenen manyetik ayırıcı (MS F EKO) - EKOnomik

Samočisticí magnetický separátor nad dopravník MS F EKOYukarıda adı geçen ayırıcının ekonomik değişkesidir. Bu ayırıcıda toplanmış kirler mıknatısın etrafında dönen bandı aracılığıyla yana götürülür.

Bu ayırıcının EKO modeli Nord tahriki ile donatılmıştır. Standart rulmanlar kullanılmıştır. Ayırıcının gövdesi MS F modelinde olduğu gibi o kadar itina ile kaplanmış değildir. Bu ayırıcı modellerinin ikisini çeşitli genişliğindeki bantların üstüne montaj edilmesi için çeşitli boyutlarda üretmekteyiz.

Her müşterimize maksimum ilgi göstermekteyiz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak isteğe göre üretiyoruz. AYIRICILAR İLE İLGİLİ ARZIMIZ İÇİN BAŞVURUNUZ

Bu ürünü şirketimiz geliştirip üretmektedir. Montaj ve servis eğitimli teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

MS F ve MS F EKO manyetik ayırıcılarını karşılaştırınız

 Özellikler MS F ayırıcı
MS F EKO ayırıcı
Otomatik temizlenen ayırıcı ano ano
Konveyörün üstüne dikey veya yatay konumunda montaj imkânı ano ano
Ayırım işlemin yüksek performansı ano ano
NORD tahriki ano ano
Rulman SKF Standart rulman
Çok tozlu ortamda kullanım ano Tavsiye edilmez
Ayırıcının gövde kaplaması ano ne
Devir sensoru ile donatılma imkânı ano ne
Uygunsuz işlem kontrolü ile donatılma imkânı ano ne

Kullanışlı bilgi – konveyör bandında daha etkili metal ayırma işlemi

Konveyörün üstüne manyetik levha yerleştirmesi

Konveyör bandındaki yüksek malzeme tabakasından metal ayırması esnasında maksimum etkinlik için manyetik levha veya konveyörün üstüne yerleştirilen ayırıcı (1) birlikte alt tabakadan metalleri ayıracak manyetik tamburu (2) de kullanmanızı tavsiye ederiz.