Manyetik su yumuşatıcısı (çapı 20, 25, 32 mm)Sert suyun büyük miktarda içerdiği kalsiyum ve magnezyum tuzların kristalleşmesi sonucunda su boru tesisatı, flanş ve su musluklarında çökelti (başka deyişle „kireç”) oluşur. Bu olay su ısıtması ile daha yoğun olmaya başladığından dolayı kireç en fazla sıcak su kazanı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ketıl ısıtma tertibatında oluşur. Çökeltili kireç hem bu cihazların ömrünü kısaltır hem de elektrik enerjisinin tüketimi artırır. Üstelik kireç sökmek bazen mümkün olsa bile çok zor ve masraflıdır.

Manyetik su yumuşatıcı nasıl çalışır?

Manyetik su yumuşatıcı manyetik kutuptan geçen tuzların fiziksel özelliklerini değiştirir yani basitçe söyleyebiliriz ki suyu „yumuşatır” ve dolayısıyla kireç oluşmasını belirgin şekilde azaltır. Bu şekilde „işlenmiş” su oluşmuş çökeltileri bile eritebilir.

Manyetik yumuşatıcının boru tesisatına yerleştirilmesi

Ürünümüze ne elektrik enerjisi ne de yedek dolgu lazımdır. Piyasamızdaki diğer ürünlere nazaran ürünümüz manyetik alanı ferit mıknatıslardan bir kaç kat daha güçlü neodyum mıknatıslara sahiptirPlastik kılıf, boru tesisatını kesmeden ve takım aletlerini kullanmadan kolay kurulum için ergonomik eleman ile donatılmıştır!

Manyetik yumuşatıcının su kalitesine etkisi

Su sertliği gidermesi ve çökelti birikim azaltması su tesisat borusunun tipi ve durumu, su sıcaklığı, su sertliği seviyesi ve diğer dış etkenlere bağlı olup su sertlik seviyesi garanti edilemez!

Manyetik aletlerin on-line satışı

E-shop’umuzda aradığınızı kesinlikle bulursunuz

SU YUMUŞATICI E-SHOP’TAN SATIN ALINIZ

UYARI:  Cihaz içecek su düzeltmesi için tasarlanmamış ve onaylanmamıştır. İçilmez sıcak su üretimine (kazan, su ısıtma ve çamaşır makinesine) giden boru koluna kurmanızı tavsiye ederiz.